Strategy

Wij zijn resultaat gedreven. In onze visie betekent dat optimale begeleiding van idee tot en met resultaat. Wij maken jouw merk sterker. We bedenken, ontwerpen en realiseren de communicatie en marketing die uiteindelijk ervoor zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald. De pro-actieve strategische blik maakt ons uniek! Dat betekent dat wij ook geïnteresseerd zijn in de spinoff. Wat hebben onze inspanningen jou daadwerkelijk opgeleverd? Samen naar een optimaal resultaat!

Google DisplayOnline marketing

Google Display

Met de start van ABS Beckers & Bartels in Kerkrade was het belangrijk om te werken aan de naamsbekendheid in de gehele regio Parkstad. Wij adviseerden een Google Display Advertising campagne.

Lees meer
WervingscampagneCampaigns

Wervingscampagne

Stadion Uitzenden bestaat in 2017 maar liefst 10 jaar. Daarom werd er samen met ons een plan van aanpak opgesteld om te werken aan de eigen naamsbekendheid. Een omnichannel aanpak zorgde voor het verschil!

Lees meer
Barco EscapeCampaigns

Barco Escape

Film beleven op niet 1, maar 3 schermen! Dat is Barco Escape in een notendop. Wij verzorgden een online campagne voor Euroscoop met onder meer de inzet van Youtube Advertising.

Lees meer
Campagne 16/17Campaigns

Campagne 16/17

Roda JC Kerkrade maakt ieder jaar supporters enthousiast om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen/verlengen. Wij verzorgden voor 2016/2017 het campagnebeeld.

Lees meer
Limburg BedanktInfographics

Limburg Bedankt

De 10-jarige OV-concessie van Veolia Transport Limburg liep op 10 december 2016 af. Wij verzorgden een grote succesvolle Limburg Bedankt campagne. Afscheid van Limburg met een grote glimlach.

Lees meer
KAPSAM CampagneCampaigns

KAPSAM Campagne

Voor de lancering van de revolutionaire acculoze jumpstarter KAPSAM was RODAC International op zoek naar ondersteuning op het gebied van communicatiemiddelen, organisatie van de beursgang én contact met de pers.

Lees meer
Open dagCampaigns

Open dag

Nyrstar Budel organiseerde eind 2015 in het teken van de Landelijke Open Dag Chemie haar Open Dag. Wij werden gevraagd om een inschrijfmodule te verzorgen én de advertenties in de regionale media op te maken en te plaatsen.

Lees meer
Open DagCampaigns

Open Dag

Met de werving van nieuwe brugklassers in het achterhoofd werden wij gevraagd om een campagne te ontwikkelen rondom de Open Dag. Een concept werd bedacht, de ontwerpen gemaakt en de media gekozen.

Lees meer
RetargetingOnline marketing

Retargeting

Na de introductie van ROOOMS kwam de vraag voor een reclamecampagne, gebaseerd op een targeting. Belangrijk hierbij was de sfeer en uitstraling van ROOOMS in combinatie met de gemaakte huisstijl.

Lees meer
WervingscampagneCampaigns

Wervingscampagne

Vanwege een wervingscampagne van Flexpoint gericht op opdrachtgevers ontvingen wij de vraag een strategie te bepalen, de media te adviseren en selecteren en te zorgen voor de vormgeving van de diverse uitingen.

Lees meer