MVO

Wij zijn ons zeer bewust van het feit dat wij als reclamebureau in veel gevallen een maatschappelijke functie vervullen. Het is daarom dat wij een actief MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid hebben waarbij wij jaarlijks een budget ter beschikking stellen voor goede doelen en ondersteuning aan verenigingen en stichtingen die op hun beurt een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij alsook de nabije omgeving.

De afgelopen jaren hebben wij een (financiële) bijdrage geleverd aan Unicef, KWF Kankerbestrijding en de Cliniclowns. Ook lokale en regionale projecten mogen rekenen op onze ondersteuning. Voorbeelden hiervan zijn 3FM Serious Request, Nursery School Gambia, sponsoring van een fietstocht voor Cystic Fibrosis, het Toon Hermans Huis in Weert, CV de Flaarisse in Geleen, het Variétéfestival in Geleen, Xplore, de Voedselbank Zuid-Limburg, het Jeugdsportfonds Limburg, Kiwanis Brunssum, de Pepijnloop en Dolfijntherapie voor zieke kinderen.

Daarnaast wordt middels het vervaardigen van diverse communicatiemiddelen een bijdrage geleverd aan Stichting Tophandbal Zuid-Limburg, Omnivereniging V&L in Geleen, MijnStad2020, Styles, Bie os op de Wei, Roda JC en meer.