Vacature Webdeveloper

Wij zijn Advance Communications. Creatief en eigenwijs sinds 1993! Dit doen we met veel plezier en trots voor ruim 110 klanten per jaar, per maand en per dag. Wij brengen jouw verhaal tot leven. Als strategisch marketing- en communicatiebureau gevestigd in Limburg zorgen wij voor frisse, effectieve en op maat gemaakte visuele marketing en communicatie. Van een goed concept, een gefundeerde strategie tot een aansprekend design.

Daarbij geen lange lijnen, maar staan we dichtbij. In jouw bedrijf als het ware, waarbij we snel en doeltreffend te werk gaan. Wij koppelen jouw doelstellingen aan de juiste communicatiemiddelen. Meetbaar en effectief. Want dat is waar marketing om draait. Zowel online als offline. Met specialisten op alle gebieden is het direct mogelijk om één-op-één te sparren. Dit zorgt voor een snel en kwalitatief resultaat. Wij staan voor je klaar. Dit is ons verhaal! Wat is dat van jou?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Webdeveloper (FT)

Voor onze afdeling development zoeken wij een enthousiaste web developer, met de volgende eigenschappen:

- ervaring met het toepassen van HTML 5 en CSS3;
- ervaring met Javascript (JQuery);
- ervaring met PHP, OOP;
- ervaring met MySQL Databases;
- op de hoogte is van de SEO-richtlijnen;
- kennis heeft met Crossbrowser toetsing (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari en Chrome);
- op de hoogte is van de door het W3C opgestelde webstandaarden;
- ervaring met het bouwen van responsive development;
- enige ervaring heeft met Adobe Photoshop en Indesign;
- kan werken binnen zowel OSX- als binnen een Windows-omgeving;
- een gestructureerde werkwijze heeft en probleemoplossend te werk kan gaan;
- creatief, innovatief en inventief kan meedenken met de afdeling Graphic Design en Marketing;
- beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een verantwoordelijke houding t.o.v. klanten, collega's en leveranciers.

Ben jij gek van code? Hou jij van de energie van werken in een marketingbureau? En kun je goed zelfstandig functioneren, maar ben je ook sterk in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en een motivatiebrief naar luuk@advacom.nl en wie weet zeggen we binnenkort: 'Welkom bij Advance Communications!'