Wedstrijdshirts

OCI-LIONS is dé handbalvereniging uit Sittard-Geleen. De club is in 2008 ontstaan door een fusie van HV Sittardia uit Sittard, Vlug en Lenig uit Geleen en BFC uit Beek. In 2015 won OCI-LIONS de triple. Zo werden zij landskampioen, wonnen zij de Nederlandse beker én werden zij winnaar van de BENE-League. In 2016 schreef OCI-LIONS handbal historie door deel te nemen aan de EHF-cup. Daar speelde men tegen HBC Nantes, Frisch Auf Göppingen en Holstebro.

Uitdaging

Per twee seizoenen krijgen wij de vraag om de nieuwe wedstrijdshirts voor OCI-LIONS te ontwerpen. Daarbij is het belangrijk om de huisstijl en clubkleuren van de club mee te nemen in het ontwerp van zowel de thuis- als de uitshirts.

Oplossing

Iedere twee jaar weten wij weer een ontwerp te maken dat zowel door supporters als door de spelers zelf ontzettend wordt gewaardeerd. Dit blijkt ook uit de vele shirts die op de tribunes worden gedragen. Door iedere twee jaar weer te zorgen voor een opvallend ontwerp dragen we bij aan het vergroten van de clubliefde en betrokkenheid ten aanzien van de OCI-LIONS. Bij het maken van het ontwerp is het altijd van belang om een mooie balans te vinden tussen het gebruik van de clubkleuren, het plaatsen van de diverse sponsorlogo’s én het plaatsen van de lijnen en elementen.