sportzonelimburg.nl

Sportzone Limburg in de Gemeente Sittard-Geleen-Born biedt sportieve mogelijkheden voor iedereen. Van recreatief sporten, talentontwikkeling tot topsport. En vanuit De Haamen in Beek worden mogelijkheden voor sporten met een beperking geboden.

Uitdaging

Met de doorontwikkeling van de Sportzone Limburg en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webdesign in het achterhoofd kwam de vraag voor een nieuwe responsive website.

Oplossing

Wij adviseerden een responsive website die ruimte biedt voor storytelling. Het zijn immers de ambassadeurs van Sportzone Limburg die het verhaal en de concrete toegevoegde waarde van de Sportzone het beste kunnen vertellen. Op de homepage kozen wij voor een slider die bestaat uit een aantal lagen, waardoor deze dynamisch en bijna 3D beweegt. Ook werd veel meer ruimte ingeruimd voor de social widgets van Sportzone Limburg. Over de gehele website genomen is de manier waarop een bezoeker de informatie krijgt gepresenteerd het grootste verschil met de oude website. In deze nieuwe website wordt veel meer vanuit een sport, het onderwijs of een locatie geredeneerd. Vervolgens vindt er continu backlinking plaats naar de desbetreffende vereniging of locatie. Een website met passie voor de sport!

Klant:
Sportzone Limburg
Tag:
website
Werkzaamheden:
design