roooms.nl

Welkom bij ROOOMS, your home of business! ROOOMS is een community voor ondernemers. Binnen ROOOMS zijn er genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: op de vloer van de flexwerkplekken, met bijzondere lezingen in de verschillende vergaderruimtes en tijdens spontane ontmoetingen in de lounges. Of gewoon bij de koffiemachine!

Uitdaging

Onderdeel van de introductie van ROOOMS was de realisatie van een meertalige responsive website. Wij ontvingen de vraag om het ontwerp te verzorgen van een community van en voor ondernemers.

Oplossing

De vormgeving van de website van ROOOMS bevat een duidelijke knipoog naar de door ons gemaakte huisstijl. Door te werken met een blokkenstructuur, wordt opnieuw de vormtaal van ROOOMS doorvertaald. In zijn totaliteit vormt de website een kleurrijk geheel op basis van oprolbaarheid. Hierdoor is het eenvoudig om een horizontale lijn uit de website te halen of eentje toe te voegen. Tot slot zorgden wij voor diverse pictogrammen die symbool staan voor de faciliteiten in de diverse ROOOMS locaties.

Om de website te bekijken, klik hier!

Klant:
ROOOMS
Tag:
website
Werkzaamheden:
design