oci-lions.nl

OCI-LIONS is dé handbalvereniging uit Sittard-Geleen. De club is in 2008 ontstaan door een fusie van HV Sittardia uit Sittard, Vlug en Lenig uit Geleen en BFC uit Beek. In 2015 won OCI-LIONS de triple. Zo werden zij landskampioen, wonnen zij de Nederlandse beker én werden zij winnaar van de BENE-League. In 2016 schreef OCI-LIONS handbal historie door deel te nemen aan de EHF-cup. Daar speelde men tegen HBC Nantes, Frisch Auf Göppingen en Holstebro.

Uitdaging

Vanuit OCI-LIONS kwam de vraag om een website te ontwerpen en ontwikkelen waarop supporters van de club het laatste nieuws kunnen lezen, de selectie kunnen zien, foto’s kunnen bekijken en wedstrijden live kunnen volgen via de livestream.

Oplossing

Met meer dan 10.000 bezoekers per maand is de website van OCI-LIONS een drukbezochte website waar supporters van de LIONS regelmatig op terugkomen om wedstrijden live of op een later moment terug te kijken. Wij zorgden voor een website die is opgebouwd in een reguliere menustructuur. Door gebruik te maken van grote foto’s zorgen we dat we echt vanuit de passie voor handbal communiceren. Bovenaan de website worden alle prijzen genoemd die de OCI-LIONS hebben gewonnen. Daarnaast kunnen supporters bovenaan de website kiezen voor de livestream. Het zijn deze techniek en functionaliteit die wij geadviseerd en ingebouwd hebben voor de OCI-LIONS. Naast de website hebben we ook de diverse social media accounts gestileerd en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Klant:
OCI-LIONS
Tag:
website
Werkzaamheden:
design