Website

Het Elizabeth Strouven fonds verleent hulp en bijstand en draagt bij aan het welzijn van burgers en samenleving in Maastricht en omstreken. Vanuit deze gedachte helpen ze sociaal-maatschappelijke activiteiten en projecten in Maastricht, culturele activiteiten en projecten in de gemeente Maastricht, als mede in de omliggende Euregio Maas-Rijn en activiteiten en projecten op het gebied van behoud, bescherming en ontwikkeling van natuur en landschap in de gemeente Maastricht en de omliggende heuvelgemeenten. Het Elisabeth Strouven fonds heeft als kernwaarden: mens zijn tussen je medemensen, groei, mededogen, steun en betrokkenheid, wijsheid en rechtvaardigheid en vriendelijkheid.

Uitdaging

Het Elisabeth Strouven Fonds heeft onlangs een naamsverandering ondergaan. De reden hiervoor was dat de vorige naam niet de juiste uitstraling had. Vanuit het Elisabeth Strouven Fonds kregen wij de vraag om een nieuw design te ontwikkelen voor de website.

Oplossing

Er is gekozen om de huidige website van het Elisabeth Strouven Fonds compleet te vernieuwen. De nieuwe website moest wel in lijn gebracht worden met de nieuwe huisstijl. Hierdoor sluit deze beter aan bij de herkenning die het merk met zich meedraagt. Daarnaast wordt de nieuwe website op de diverse devices optimaal getoond.  

Klant:
Elisabeth Strouven Fonds
Tag:
website
Werkzaamheden:
design