DLM.nl

Dé Lease Maatschappij neemt binnen het landschap van autoleasemaatschappijen een bijzondere plek in. Niet voor niets is het dé leasemaatschappij van en voor ondernemers. Met een nadrukkelijke focus op ondernemers, die dagelijks keihard werken om aan het einde van het jaar een bevredigend rendement te realiseren. Met passende oplossingen, kennis van financiële en autozaken en niet in de laatste plaats een scherpe prijsstelling.

Uitdaging

DLM was op zoek naar een communicatiebureau die hun bestaande website kon voorzien van een restyling met daarbij een upgrade van hun bestaande CMS systeem. Daarnaast was het noodzaak om deze website responsive te bouwen, zodat deze op alle verschillende devices optimaal werd getoond.

Oplossing

Wij zorgden voor een passende restyling die in lijn was met de eigen huisstijl, waarbij gewerkt werd met pakkende fotografie. Deze foto’s werden in veel gevallen door onze eigen fotograaf gemaakt. Door veel prominenter te werken met de kleur oranje wordt de attentiewaarde op de call to action buttons gelegd. Hierdoor wordt de bezoeker direct geleid naar de primaire pagina’s. Tot slot wordt er door middel van de grote slider aandacht gevraagd voor de meest actuele acties en nieuws. De website werd verder voorzien van ons eigen ontwikkelde en zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem Switch-IT 3.0. Dit CMS systeem werd verder voorzien van diverse additionele modules.

Klant:
Dé Lease Maatschappij
Tag:
website
Werkzaamheden:
design