Discoverthemagic

DiscoverTheMagic.nl is één van de grootste intermediairs in de Benelux voor aanbiedingen, arrangementen, hotels, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Paris, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Deze intermediair bestaat al sinds 2012. Op DiscoverTheMagic.nl ontvangt een bezoeker passend advies over zijn of haar reis naar Disney en ontdekt deze alle ins en outs van de parken, de schepen, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden binnen de verschillende Disney bestemmingen. Daarnaast lees je het laatste nieuws, discussieer je mee op het forum en profiteer je van een complete gids voor alle Disney bestemmingen. Laat je informeren en start je magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf.

Uitdaging

Bij een complete rebranding hoort uiteraard ook een nieuwe website. Dit was dan ook de vraag die wij ontvingen van DiscoverTheMagic.nl. Een nieuwe website die net als de bestaande website goed bleef scoren op het gebied van SEO, die heel prominent aanbiedingen toont op de homepage, de mogelijkheid biedt tot het aanmaken van diverse pagina’s, responsive werkt, een online chat applicatie bevat, een kalender bevat met openingstijden, een nieuwsmodule bevat én het bestaande forum op een nette wijze integreert.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking zorgden wij voor een kleurrijke website die modulair wordt opgebouwd. Door te werken met een blokkenstructuur met een bepaalde mate van oprolbaarheid is het eenvoudig de website terug te schalen naar kleinere devices. Op de homepage vindt de bezoeker direct bovenaan in beeld de meest actuele aanbiedingen per bestemming. Als affiliate partner van Disney fungeert de website met name als showroom voor de diverse reizen. Daarom is het belangrijk om per aanbieding ook een aanbiedingenpagina aan te bieden via welke geboekt kan worden. Door extra aandacht te besteden aan de online vindbaarheid is de website ook extra goed geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Hierdoor is het mogelijk dat een bezoeker direct op een vervolgpagina de website binnenkomt. Door een aanbiedingenwidget aan de website toe te voegen, zijn de aanbiedingen op iedere pagina oproepbaar en dus in beeld. Tot slot zorgden wij voor veel grote afbeeldingen door de hele website. Op deze manier laten we de beleving van Disney als het ware tot leven komen. Wij zorgden voor net dat stukje extra Disney magic!  

Om de website te bekijken, klik hier!

Klant:
DiscoverTheMagic.nl
Tag:
website
Werkzaamheden:
design