delfin.eu

Delfin vindt voor haar opdrachtgevers onderscheidende mensen voor de (sleutel)posities van nu en in de toekomst of realiseert met de tijdelijke inzet van een interim manager een blijvende kwaliteitsimpuls binnen een organisatie. Delfin kruipt in de huid van haar opdrachtgever en adviseert, implementeert en voert de regie over het interne en externe recruitmentproces in naam van de opdrachtgever.

Uitdaging

Delfin vond het na enige jaren gewend te zijn met de eigen website tijd voor vernieuwing. Met de komst van een nieuwe website kon ook de koppeling met externe systemen (vacature databank Carerix) mogelijk gemaakt worden. De vraag die wij kregen was om hier een passend ontwerp voor te maken en deze website en koppelingen te realiseren.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking werd een ontwerp gemaakt passend bij de eigen huisstijl, waarbij we extra aandacht hebben besteed aan klanten en kandidaten aan het woord. Door de eigen ambassadeurs te portretteren komt de propositie en toegevoegde waarde van Delfin het beste naar voren. Ook de koppelingen met social media werden gelegd.

Om de website te bekijken, klik hier!

Klant:
Delfin
Tag:
website
Werkzaamheden:
design