Connectcollege.nl

Het Connect College is een brede scholengemeenschap in Echt met vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Met uitstekende resultaten, persoolijk leren en innovatief onderwijs binnen de veilige normen ziet het Connect College het als primaire opdracht het onderwijs voortdurend te verbeteren.

Uitdaging

Na het vernieuwen van de huisstijl van het Connect College kwam de vraag om dit ook door te trekken in de website. Grote uitdaging daarbij was om de diverse doelgroepen en leerrichtingen allen een eigen omgeving te geven.

Oplossing

Wij realiseerden een responsive website die een ontmoetingsplek vormt voor alle leerlingen van het Connect College. Door te werken met grote buttons waarop de leerrichtingen binnen de school staan, kan een bezoeker direct navigeren naar zijn of haar eigen gedeelte. Daarnaast is er ook een aparte omgeving voor ouders en Groep 8 leerlingen. Verder staat er een kalender met activiteiten en een nieuwsmodule met het laatste nieuws op het Connect College. De vernieuwde huisstijl werd doorgetrokken in het design van de nieuwe website. 

Klant:
Connect College
Tag:
website
Werkzaamheden:
design