Website

Autoschade wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. ABS Autoherstel Beckers & Mulder in Landgraaf zorgt dat je zonder zorgen snel weer op weg bent! Of je nu binnenloopt met een klein krasje of een fikse schade, je wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Ze regelen alles op het gebied van schadeherstel: van passend vervangend vervoer tot de administratieve afhandeling. Een prettige sfeer en uitstekende kwaliteit en service.

Uitdaging

ABS Beckers & Mulder uit Landgraaf en ABS Beckers & Bartels uit Kerkrade kwamen met de vraag voor een eigen website. Tot dat moment beschikten beide schadeherstelbedrijven over een profiel op de landelijke ABS website. Vanuit beide bedrijven kwam een behoefte naar voren naar meer inzicht in statistieken en directe leads.

Oplossing

Wij adviseerden voor beide schadeherstelbedrijven een website in de stijl van de landelijke ABS website. Wij verzorgden het ontwerp en bouwden de techniek achter de website. Verder kozen wij voor een gefundeerde SEO strategie waardoor we op de juiste momenten in het jaar vindbaar zijn met relevante keywords (denk aan zomerbanden, winterbanden, etc.). Vanzelfsprekend werken beide websites optimaal op alle verschillende devices.

Klant:
ABS Beckers & Mulder
Tag:
website
Werkzaamheden:
design