Strator

De Charles Feijts Groep met vestigingen in Born, Heerlen en Venlo, is sinds 1931 actief in bedrijfswagens en alle producten en diensten daar omheen. Naast de dealerschappen van IVECO, FIAT en ISUZU bedrijfswagens en trucks is CFG, middels haar dochterbedrijf BUCA Hydrauliek & Trailer, leverancier van PALFINGER laadkranen en haakarmsystemen, NCH containersystemen, CityBox en SAXAS carrosserieën.

Uitdaging

Voor de introductie van een nieuw leverbare Europese torpedotruck, genaamd STRATOR, was CFG op zoek naar een algehele introductiecampagne. Wij ontvingen de vraag om niet alleen een logo te maken, maar ook diverse uitwerkingen te verzorgen.

Oplossing

De STRATOR is de enige nieuw leverbare Europese torpedotruck, voorzien van de allerlaatste stand der techniek. De basis wordt gevormd door het chassis, de cabines en de aandrijflijn van IVECO. Het design van de karaktervolle neus vindt zijn oorsprong in Australië, als product van International Trucks Ltd., behorend tot IVECO Trucks. Een karaktervolle verschijning, hoog comfort gecombineerd met functionaliteit, lage exploitatiekosten en een nog lager brandstofverbruik, zijn samengebracht.

Voor STRATOR verzorgden wij een eigen logo. Verder verzorgden wij ook fotografie ter plaatse, maakten een aparte film en zorgden voor DVD’s met materiaal. Tot slot ontwierpen we ook advertenties over deze unieke torpedotruck en maakten we diverse felicitatie advertenties ter felicitatie van DAKAR deelnemer en winnaar Gerard de Rooy. De Rooy nam deel met een STRATOR truck en boekte direct succes. Tot slot mochten wij ook een persmap, brochures en persbrieven verzorgen.

Klant:
Charles Feijts Groep
Tag:
campaigns
Werkzaamheden:
concept