ProfCoreWerkt.nl

ProfCore is specialist in de uitvoering van industriële productieprocessen en logistieke processen, met name in Limburg, Brabant en Gelderland, maar ook in Duitsland. ProfCore is uniek in haar branche. Ze hebben namelijk eigen procesoperators en logistieke vakmensen in dienst en opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid die dat oplevert. ProfCore medewerkers zijn bereid te investeren in hun eigen kennis en te investeren in de desbetreffende organisatie.

Uitdaging

ProfCore is een organisatie die zowel interessant is voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar vakmensen voor productie- en/of logistieke werkzaamheden, als voor potentiële kandidaten die willen werken bij ProfCore. Tot op heden communiceerde ProfCore alles via hun eigen website ProfCore.nl, waarbij zowel werving van opdrachtgevers als werving van kandidaten door elkaar gebeurde. In de nieuwe propositie van ProfCore was men op zoek naar een verfrissing in de eigen communicatie.

Oplossing

Na het kritisch analyseren van de huidige communicatie adviseerden wij om de arbeidsmarktcommunicatie en de werving van opdrachtgevers los te koppelen door gebruik te maken van een eigen wervingssite. Voor deze wervingssite werd de naam ProfCoreWerkt.nl gekozen, omdat dit impliceert dat het om werken bij ProfCore gaat én omdat het de toegevoegde waarde van ProfCore benadrukt. Deze nieuwe website werd direct responsive gebouwd en vormgegeven op basis van een duidelijke blokkenstructuur. Hierdoor konden de meest belangrijke zaken worden uitgelicht. Ook gaf dit ruimte voor een speelse indeling met social widgets, een belevingsslider én verwijzingen naar het ProfCore DNA.

Om de website te bekijken, klik hier!

Klant:
ProfCore
Tag:
website
Werkzaamheden:
strategy