Presentatie

Is leven volgens een healthy lifestyle voor jou belangrijk, ben je op zoek naar een smaakvolle vleesvervanger of heb je gewoon zin in iets anders? Tempehting is zoals de naam al zegt, verleidelijk. Het uitgebreide assortiment maakt het product veelzijdig. Tempeh is op basis van sojabonen en zeer voedzaam, vetarm en volledig cholesterolvrij. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem, beenderen en is het goed voor je hart. Laat je verleiden!

Uitdaging

Om Tempehting als product interessant te maken voor supermarkten als JUMBO en PLUS kregen wij de vraag een sales presentatie te maken die zowel aan de vertegenwoordiger van de desbetreffende supermarkt wordt gegeven als per mail verstuurd kan worden.

Oplossing

Gelet op het feit dat Tempehting in veel gevallen nog onbekend is, is het belangrijk om niet alleen aandacht te besteden aan de eigenschappen en smaak van het product. Wij adviseerden om ook aandacht te besteden aan de historie, partners, productieproces, producten en sauzen. De door ons ontwikkelde huisstijl werd doorgetrokken in deze presentatie. Door te werken met mooie toegepaste foto’s van de bereide producten, werd de ontvanger geprikkeld en lekker gemaakt het product te proberen.