Premiere Barco

Euroscoop bioscopen is één van de grootste filmhuizen van Nederland met altijd een groot en nieuw aanbod aan actuele films. De Euroscoop kenmerkt zichzelf door de speciale studententarieven op de dinsdagavond én de versgemaakte popcorn.

Uitdaging

Film beleven op niet 1, maar 3 schermen! Dat is Barco Escape in een notendop. Sinds juli 2016 kunnen filmliefhebbers in Limburg en Noord-Brabant genieten van deze revolutionaire techniek. Begin juli vond de premiere plaats van Star Trek Beyond, de film die speciaal voor deze techniek werd gemaakt. Wij kregen de vraag om een opvallende uitnodiging te maken en de PR te verzorgen.

Oplossing

Een uitnodiging hoort te knallen, op te vallen en te prikkelen om te lezen. Wij adviseerden de Euroscoop met een schuifmailing die aan weerszijden open schuift. Zo verandert de bioscoopzaal met 1 scherm, naar een grote bioscoopzaal met 3 schermen. Wij verzorgden de fotografie en beeldbewerking. Daarnaast nodigden wij de landelijke pers uit voor de premiere van Barco Escape. Het resultaat van dit alles was een uitverkochte filmzaal en de aanwezigheid van onder meer RTL Editie NL en BNR Radio.