Open dag

Nyrstar Budel maakt deel uit van de Nyrstar Groep, een geïntegreerd mijnbouw- en metaalbedrijf met een leiderspositie op de markt voor zink en lood. Nyrstar heeft mijnen en smelters over de hele wereld, en stelt meer dan 6.500 mensen te werk.

Uitdaging

Nyrstar Budel organiseerde eind 2015 in het teken van de Landelijke Open Dag Chemie haar Open Dag. Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden, omwonenden en toekomstige medewerkers kennis maken met de fabriek en haar medewerkers. Wij werden gevraagd om een inschrijfmodule te verzorgen én de advertenties in de regionale media op te maken en te plaatsen.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking werden de advertenties opgemaakt in het bestaande stramien van Nyrstar Budel. Door gebruik te maken van een foto waarop zink is te zien, wordt de core business van Nyrstar direct duidelijk. Daarnaast werd gewerkt met opvallende buttons, waardoor de kernboodschap direct duidelijk is. Verder werd een inschrijfmodule aangepast en geactiveerd waarop geïnteresseerden zich konden inschrijven voor de Open Dag. Hierdoor kon Nyrstar Budel genoeg gadgets klaarleggen én naambadges verzorgen bij de ingang. Het resultaat was een opkomst van 1.200 bezoekers en hele positieve reacties van bezoekers.

Klant:
Nyrstar
Tag:
campaigns
Werkzaamheden:
strategy