Online CAO

ProfCore is specialist in de uitvoering van industriële productieprocessen en logistieke processen, met name in Limburg, Brabant en Gelderland, maar ook in Duitsland. ProfCore is uniek in haar branche. Ze hebben namelijk eigen procesoperators en logistieke vakmensen in dienst en opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid die dat oplevert. ProfCore medewerkers zijn bereid te investeren in hun eigen kennis en te investeren in de desbetreffende organisatie.

Uitdaging

Medewerkers van ProfCore worden door ProfCore voor een bepaalde periode gedetacheerd bij opdrachtgevers. Dit betekent dat deze medewerkers een CAO van ProfCore hebben. Om altijd toegang te hebben tot dit CAO en tegelijkertijd vernieuwend te zijn in de markt, kregen wij de vraag om een online variant van dit CAO te maken.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking adviseerden wij een pageflipmodule waarbij een bezoeker van ProfCoreWerkt.nl kan zoeken in dit CAO naar de voor hem of haar relevante onderwerpen. Tegelijkertijd kan er vanuit dit online CAO geklikt worden naar relevante websites. Tot slot zorgden wij ervoor dat de vormgeving aansloot bij de nieuwe stijl van ProfCore.  

Om het online CAO van ProfCore te bekijken, klik hier!

Klant:
ProfCore
Tag:
website
Werkzaamheden:
design