Member-to-member

Rabobank Westelijke Mijnstreek is dé bank van de Westelijke Mijnstreek. Van Rabobank Westelijke Mijnstreek mag je een hoge kwaliteit en professionaliteit verwachten. Een bank met een lokaal gezicht, die haar klanten en de regio kent. Het feit dat ze zo verankerd zijn in de Westelijke Mijnstreek zegt iets over het maatschappelijke karakter van de bank. Dat is precies de bank die Rabobank Westelijke Mijnstreek wil zijn, voor particulieren en ondernemers, voor iedereen.

Uitdaging

Vanuit de Rabobank Westelijke Mijnstreek ontvingen wij de vraag om de member-to-member actie vorm te geven. Wanneer een klant van de Rabobank een vriend, kennis of collega wist die op zoek was naar een hypotheek, dan kon de klant de desbetreffende gegevens doorgeven. Als bedankje ontving de klant een cadeaubon naar keuze.

Oplossing

Voor de member-to-member actie verzorgden wij een flyer, een brochure en een visitekaartje. De brochure werd in slingervorm opgemaakt en geproduceerd, om het feestelijke aspect van het kopen van een nieuwe woning te symboliseren. Verder werd er gekozen voor een visitekaartje in de vorm van een huis. Via dit visitekaartje kunnen nieuwe klanten direct contact opnemen met een financieel adviseur van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Klant:
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Tag:
campaigns
Werkzaamheden:
concept