MIDM

Roda JC Kerkrade is de betaald voetbalclub uit Limburg die actief is op het hoogste niveau in Nederland. Roda JC Kerkrade wordt ook wel liefkozend ‘koempels’ genoemd, als duidelijke verwijzing naar het mijnwerkersverleden van de club. Met twee bekerwinsten in 1997 en 2000, diverse Europese topwedstrijden en een 2e plaats in 1995 op het CV mag er met trots gesproken worden over ‘De Trots van het Zuiden.’

Uitdaging

Stichting Midden in de Maatschappij van Roda JC Kerkrade doet mooi en nuttig werk vanuit Roda JC Kerkrade voor diverse doelgroepen. Van senioren, jongeren tot gehandicapten. Aan ons de vraag om een beeld te ontwikkelen dat alle verschillende groepen visualiseert.

Oplossing

Om de corporate uitstraling van Roda JC Kerkrade te bewaken adviseerden wij het corporate beeld dat wij verzorgden voor de grote seizoenkaartcampagne aan het begin van het seizoen 2016/2017 opnieuw te ontwikkelen, alleen deze keer met de diverse doelgroepen in beeld. Al zo geschiedde. De diverse doelgroepen werden in een geïsoleerde omgeving gefotografeerd op eenzelfde wijze als het campagnebeeld van de seizoenkaartcampagne.