Logo

Pranakompas is een praktijk voor coaching en energetische therapie. Dit houdt in het bevorderen van bewustwording en persoonlijke groei door middel van coaching en workshops. De missie van Pranakompas is: “Een betere wereld creëren door mensen te helpen om in hun kracht te komen, te leren wie ze in werkelijkheid zijn waardoor ze gaan leven en keuzes maken vanuit hun hart.”

Uitdaging

Pranakompas was toe aan een professionele uitstraling. De praktijk voor coaching en energetische therapie wilde met een nieuwe huisstijl werken aan haar eigen uitstraling en imago. Wij ontvingen de vraag een eigen logo en huisstijl te ontwikkelen.

Oplossing

De nieuwe huisstijl die werd ontwikkeld bevat een logo dat bestaat uit 7 ringen. De 6 buitenste ringen staan voor de 6 redenen om voor Pranakompas te kiezen: werk vanuit je talenten, stel je doelen, implementeer je doelen, alle programma’s zijn maatwerk, veel ervaring met werk gerelateerde coaching en training en een gratis intake gesprek voor een coaching traject. Dit logo werd doorvertaald in een eigen huisstijl in de vorm van een visitekaartje, briefpapier en A5 enveloppen. Daarnaast werden ook flyers, een Powerpoint template en een brochure gemaakt.