Huisstijl

Is leven volgens een healthy lifestyle voor jou belangrijk, ben je op zoek naar een smaakvolle vleesvervanger of heb je gewoon zin in iets anders? Tempehting is zoals de naam al zegt, verleidelijk. Het uitgebreide assortiment maakt het product veelzijdig. Tempeh is op basis van sojabonen en zeer voedzaam, vetarm en volledig cholesterolvrij. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem, beenderen en is het goed voor je hart. Laat je verleiden!

Uitdaging

Ten behoeve van de introductie van Tempehting op de Nederlandse markt was de producent op zoek naar een passend logo met bijbehorende huisstijl. Belangrijk hierbij was dat het product en haar eigenschappen gevisualiseerd werden in het logo.

Oplossing

Met veel trots presenteerden wij een logo voor Tempehting dat naast het ruwe product ook de natuurlijke uitstraling heeft. Duurzaamheid waar het product voor staat. Ter ondersteuning van de visuele uitstraling kozen wij voor het onderschrift ‘Good food’. Dit benadrukt nog eens de verantwoorde keuze die de consument maakt. Dit logo werd doorvertaald in een visitekaartje dat door de klant gebruikt kan worden in verkoop- en adviesgesprekken.