Huisstijl

Welkom bij ROOOMS, your home of business! ROOOMS is een community voor ondernemers. Binnen ROOOMS zijn er genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: op de vloer van de flexwerkplekken, met bijzondere lezingen in de verschillende vergaderruimtes en tijdens spontane ontmoetingen in de lounges. Of gewoon bij de koffiemachine!

Uitdaging

Ten behoeve van de introductie van een vernieuwend concept rondom flexwerken in Nederland was de klant op zoek naar een bijpassende naam, bijbehorend logo en een uitgewerkte huisstijl.

Oplossing

Gelet op het concept dat door de klant werd bedacht, bedachten wij de naam ROOOMS. ROOOMS staat letterlijk voor kamers. Feitelijk hetgeen ROOOMS aanbiedt, namelijk diverse vormen kamers ten behoeve van flexwerken. Dit zijn kamers in diverse toepassingen, zoals GameROOOMS, FlexROOOMS. Maar ROOOMS is méér dan alleen kamerverhuur. Vandaar dat we kozen voor een schrijfwijze met 3 O’s.

Het logo symboliseert als het ware één gebouw dat bestaat uit diverse kamers. De letters die samen het woord ROOOMS vormen, zijn kamers op zichzelf. Door te werken met een eigen typografie, wordt er een op maat gemaakt logo gemaakt. Dit logo werd doorvertaald in een eigen huisstijl in de vorm van visitekaartjes en briefpapier.