Huisstijl

MCC Omnes is een medisch coördinatiecentrum gelegen in Sittard. MCC Omnes is een motor van verbetering en vernieuwing in de zorg in de Westelijke Mijnstreek. Het bedrijf combineert de verantwoordelijkheid voor de inkoop van eerstelijnsdiagnostiek in de regio met ontwikkeling en implementatie van regionale transmurale werkafspraken.

Uitdaging

MCC Omnes bestaat 10 jaar. Om die reden werden wij gevraagd om het bedrijf van een nieuw logo te voorzien. De vernieuwde huisstijl moest een nieuwe en krachtige uitstraling geven.

Oplossing

Er werd gekozen om de huidige kleuren van MCC Omnes te behouden, zodat de vertrouwelijke uitstraling blijft bestaan. Deze kleuren komen ook terug in het nieuwe logo van MCC Omnes. Dit nieuwe logo staat voor de transmurale samenwerking. Het bestaat uit twee vogelhoofden en een cirkel. Dit symboliseert een besloten netwerk (de cirkel) dat openstaat voor nieuwe ideeën (de vogelhoofden) van klanten. Dit nieuwe logo werd doorgevoerd op de vernieuwde visitekaartjes, briefpapier, with compliments card, enveloppen en in de e-mail handtekening. Verder werd er gekozen om het nieuwe logo door te voeren op merchandise zoals pennen, keycords en koffiekopjes.