Huisstijl

DiscoverTheMagic.nl is één van de grootste intermediairs in de Benelux voor aanbiedingen, arrangementen, hotels, tickets, vervoer en reizen naar Disneyland Paris, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Deze intermediair bestaat al sinds 2012. Op DiscoverTheMagic.nl ontvangt een bezoeker passend advies over zijn of haar reis naar Disney en ontdekt deze alle ins en outs van de parken, de schepen, de hotels en alle overige recreatiemogelijkheden binnen de verschillende Disney bestemmingen. Daarnaast lees je het laatste nieuws, discussieer je mee op het forum en profiteer je van een complete gids voor alle Disney bestemmingen. Laat je informeren en start je magische reis bij DiscoverTheMagic.nl voor een zorgeloos verblijf.

Uitdaging

Vanuit DiscoverTheMagic.nl ontvingen wij de vraag een complete rebranding toe te passen, waarbij een nieuw logo en bijbehorende huisstijl moest worden uitgewerkt. Belangrijk bij het ontwerpen van een nieuw logo was dat de herkenbare Disney touch in het logo werd verwerkt. Ook moest de propositie en de URL vermelding in het logo terugkomen.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking werd gekozen voor een kleurrijk logo dat is opgebouwd uit de 3 bestemmingen van DiscoverTheMagic.nl, namelijk Disneyland Paris, Disney Cruise Line en Walt Disney World. Daarnaast wordt Mickey Mouse in het logo verwerkt. Tot slot wordt onder dit beeldmerk de URL vermeld, zodat op iedere informatiedrager de online bestemming duidelijk is. Dit nieuwe logo werd doorgevoerd op een visitekaartje dat gebruikt wordt bij adviesgesprekken en netwerkbijeenkomsten.