Online bannering

ProfCore is specialist in de uitvoering van industriële productieprocessen en logistieke processen, met name in Limburg, Brabant en Gelderland, maar ook in Duitsland. ProfCore is uniek in haar branche. Ze hebben namelijk eigen procesoperators en logistieke vakmensen in dienst en opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid die dat oplevert. ProfCore medewerkers zijn bereid te investeren in hun eigen kennis en te investeren in de desbetreffende organisatie.

Uitdaging

In de werving naar nieuwe medewerkers wilde ProfCore graag andere marketing instrumenten inzetten dan de bekende street marketing, zoals abri’s en snelwegzuilen. Men wilde graag effectievere middelen inzetten, die ook de nieuwe generatie aanspreken.

Oplossing

Ons advies was om te kiezen voor display advertising en retargeting. Door gebruik te maken van het Google Display Netwerk kunnen we op korte termijn een heel groot bereik realiseren. Uitgangspunt is het profiel van de doelgroep. Op basis van een gerichte targeting worden banners getoond op websites die deze persoon bezoekt. Dit zijn dus in ieder specifiek geval andere websites, daar waar de doelgroep gelijk is. Wanneer deze persoon vervolgens naar de website navigeert en later deze verlaat, worden gedurende een tweetal weken op diverse websites alsnog banners getoond van ProfCore. Hierdoor houden we de relevante bezoeker geïnteresseerd in ProfCore. Wij verzorgen de online marketing strategie, de realisatie van banners én de monitoring en terugkoppeling van statistieken.