Etiket

Is leven volgens een healthy lifestyle voor jou belangrijk, ben je op zoek naar een smaakvolle vleesvervanger of heb je gewoon zin in iets anders? Tempehting is zoals de naam al zegt, verleidelijk. Het uitgebreide assortiment maakt het product veelzijdig. Tempeh is op basis van sojabonen en zeer voedzaam, vetarm en volledig cholesterolvrij. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem, beenderen en is het goed voor je hart. Laat je verleiden!

Uitdaging

Tempehting kwam met de vraag om een etiket te ontwerpen dat aan de achterzijde van zowel de bio als de reguliere producten kwam te staan. Deze etikketen hadden als doel de samenstelling van het product te omschrijven.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking kozen wij voor een ontwerp dat aansluit bij de door ons ontwikkelde huisstijl en tegelijkertijd de ruimte laat voor het inprinten van de feitelijke ingrediënten. Het etiket dat werd ontworpen was bedoeld voor het ruwe product en werd op de voorzijde van de verpakking geplaatst. In totaal is er een BIO lijn en een gewone lijn. Er werden 3 etiketten gemaakt. Wij verzorgden zowel het ontwerp als de handling rondom het inprinten van de gegevens.