Wervingscampagne

Flexpoint is een internationale HR dienstverlener met meer dan 250 FTE medewerkers en circa 50 vestigingen in België en Nederland. Flexpoint is actief op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen de marktsegmenten industrie, logistiek en office.

Uitdaging

Flexpoint benaderde ons met de vraag een wervingscampagne vorm te geven gericht op opdrachtgevers. Met name de insteek rondom flexwerkers in de diverse sectoren was belangrijk. Aan ons de vraag een strategie te bepalen, de media te selecteren en te zorgen voor de vormgeving van de diverse uitingen.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking kozen wij voor een kapstok waarbij gewerkt wordt met een wervende vraag “flexwerkers gezocht?”. Door dit steeds te koppelen aan een specifieke sector wordt er breed ingezet en niet alleen gericht op een specifieke opdrachtgever. Zo werd er gesproken over industrie flexwerkers, logistieke flexwerkers en office flexwerkers. Wij kozen voor een gerichte inzet van media, waarbij op specifieke toegangswegen en industrieterreinen werd ingezet. Het resultaat was een verhoogde naamsbekendheid van Flexpoint in de regio Zuidoost-Brabant. Bijkomend resultaat was verder dat ook een behoorlijk aantal kandidaten naar aanleiding van de uitingen solliciteerden bij Flexpoint.

Klant:
Flexpoint
Tag:
campaigns
Werkzaamheden:
strategy