Brochure

UCS Cleaning is dé schoonmaakspecialist voor de medische sector en voedingsindustrie. Met maar liefst 60 gespecialiseerde medewerkers staat UCS Cleaning garant voor kwaliteit. Vakkundig personeel met kennis en ervaring, volledig verantwoordelijk voor alle facetten van de schoonmaak bij uw organisatie.

Uitdaging

Aangezien UCS Cleaning niet zomaar een schoonmaakbedrijf is, maar een expert op het gebied van specialistische schoonmaak voor de medische sector en voedingsindustrie, is het van belang om deze propositie in een gesprek kenbaar te maken. Om deze reden kwam de vraag voor een informatiedrager die in 1-op-1 gesprekken gebruikt kon worden.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking werd gekozen voor een liggende A4 brochure die door middel van fotografie en pakkende teksten uitlegt wie UCS Cleaning is, wat UCS Cleaning doet en wat de toegevoegde waarde van de schoonmaakspecialist is. Door te kiezen voor een liggende A4 brochure kon deze ook eenvoudig per post in een C4 envelop verstuurd worden naar potentials. Een fuctionele passende brochure tot gevolg.

Klant:
UCS Cleaning
Tag:
brochures
Werkzaamheden:
design