Brochure

Teckle, de innovatieservice van Rabobank Rijk van Nijmegen helpt ondernemers bij het vermarkten van hun nieuwe product of dienst. Met geld, maar ook met goede raad, een kritische blik en nuttige ingangen. Teckle is er voor kansrijke starters én volgroeide MKB-ers met een innovatief idee. Teckle is een sparringpartner, financier, verzekeraar en netwerker. Zaken die nodig zijn om verder te groeien.

Uitdaging

Teckle blijft zijn territorium vergroten. Na de Westelijke Mijnstreek en Maastricht en omstreken begon Teckle ook rond te snuffelen in Rijk van Nijmegen. Vanuit Rabobank Rijk van Nijmegen ontvingen wij dan ook de vraag om een informatiedrager te ontwikkelen waarmee men adviesgesprekken kon voeren en het Teckle team officieel kon voorstellen.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking kozen wij voor een brochure als drieluik in een afwijkend formaat. Dit afwijkend formaat zorgt juist voor een verhoogde attentiewaarde bij de ontvanger. Door informatie af te wisselen met grote Teckle afbeeldingen is de brochure kleurrijk, informatie en prettig leesbaar. Daarnaast stelden we het Teckle team voor door middel van fotografie per medewerker. Tot slot werd de brochure voorzien van een opvallende springveer, waardoor de kop van Teckle los kwam te zitten van de brochure. Deze kleine toevoeging zorgt juist voor dat kleine beetje extra attentiewaarde.

Klant:
Rabobank Rijk van Nijmegen
Tag:
brochures
Werkzaamheden:
design