Autobelettering

OCI-LIONS is dé handbalvereniging uit Sittard-Geleen. De club is in 2008 ontstaan door een fusie van HV Sittardia uit Sittard, Vlug en Lenig uit Geleen en BFC uit Beek. In 2015 won OCI-LIONS de triple. Zo werden zij landskampioen, wonnen zij de Nederlandse beker én werden zij winnaar van de BENE-League. In 2016 schreef OCI-LIONS handbal historie door deel te nemen aan de EHF-cup. Daar speelde men tegen HBC Nantes, Frisch Auf Göppingen en Holstebro.

Uitdaging

OCI-LIONS maakt gebruik van Clublease via Dé Lease Maatschappij. Dit betekent dat de spelers van OCI-LIONS een leaseauto tot hun beschikking krijgen, die zij zelf kunnen voorzien van sponsoren. Hierdoor kunnen de spelers gratis een leaseauto rijden, met eventueel gratis brandstof! Wij kregen de vraag om alle auto’s van de spelers te voorzien van belettering.

Oplossing

In de uiteindelijke uitwerking zorgden wij niet alleen voor een generiek stramien dat voor alle spelers van OCI-LIONS gelijk was, maar zorgden we ook voor het plaatsen van de diverse stickers per auto. In sommige gevallen werd er zelfs geschakeld met sponsoren om logo’s te ontvangen of na te tekenen. Ook de handling met de beletteraar en het uitleveren van de auto werd door ons verzorgd.