APP

OCI-LIONS is dé handbalvereniging uit Sittard-Geleen. De club is in 2008 ontstaan door een fusie van HV Sittardia uit Sittard, Vlug en Lenig uit Geleen en BFC uit Beek. In 2015 won OCI-LIONS de triple. Zo werden zij landskampioen, wonnen zij de Nederlandse beker én werden zij winnaar van de BENE-League. In 2016 schreef OCI-LIONS handbal historie door deel te nemen aan de EHF-cup. Daar speelde men tegen HBC Nantes, Frisch Auf Göppingen en Holstebro.

Uitdaging

Vanuit OCI-LIONS kwam de vraag om een applicatie te ontwikkelen waarmee de supporters op de hoogte konden blijven van het laatste nieuws rondom OCI-LIONS, de stand konden bekijken en konden terugblikken op wedstrijden.

Oplossing

Wij adviseerden en ontwikkelden een eigen APP die supporters kunnen downloaden vanuit de App Store. In deze App kunnen supporters op de hoogte blijven van alles rond de OCI-LIONS. Men ontvangt pushberichten op het moment dat er actueel nieuws is, wedstrijden worden gespeeld of er een update klaar staat. Alle informatie gebundeld in één APP waardoor het ook voor supporters die niet actief zijn op social media mogelijk is om op de hoogte te blijven van hun favoriete team.

Klant:
OCI-LIONS
Tag:
apps
Werkzaamheden:
concept