Waardemeters

BSB Verzekeringen is een financiële dienstverlener gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. BSB richt zich op zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. Dit betekent dat BSB Verzekeringen particuliere relaties maar ook zelfstandige ondernemers van dienst kan zijn.

Uitdaging

Het is van groot belang om te controleren of het verzekerd bedrag van uw opstalverzekering/inboedel verzekering en herbouwwaarde van uw huis nog aansluit bij uw huidige situatie. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat u te laag verzekerd bent. Bij schade kan dit een lagere uitkering tot gevolg hebben. Om binnen de eigen klanten meer ruchtbaarheid te geven aan dit feit, wilde men een actie starten. 

Oplossing

Onderdeel van deze campagne waren twee waardemeters die als formulier ingevuld konden worden. Door dit formulier in te vullen, kon BSB Verzekeringen kijken of een klant onderverzekerd was. Hierdoor kon er gericht advies gegeven worden. De klant ontvangt, net als BSB Verzekeringen zelf, een bevestiging van inschrijving.

Klant:
BSB Verzekeringen
Tag:
website
Werkzaamheden:
design