Google Display

ABS Autoherstel Beckers & Bartels uit Kerkrade is dé partner op het gebied van schadeherstel. Met een vriendelijke en gastvrije benadering helpen de collega's in Kerkrade u met uw autoschade. Van een klein deukje tot een zware schade. Alles wordt voor u uit handen genomen.

Uitdaging

Met de start van ABS Beckers & Bartels in Kerkrade was het belangrijk om te werken aan de naamsbekendheid in de gehele regio Parkstad. Wij ontvingen dan ook de vraag om met een creatief voorstel te komen om campagne te voeren in de directe omgeving.

Oplossing

Met een omnichannel aanpak zorgden wij voor de inzet van diverse traditionele media zoals driehoeksborden, maar ook advertenties. Maar om de doelgroep effectief aan te spreken werd geadviseerd om een eigen Google Display Advertising campagne in te zetten. Op basis van een geografische targeting werd een bannerset van 14 formaten getoond op de voor de doelgroep relevante websites. Klikte men naar de website, dan zou men ook benaderd worden via een Retargeting campagne in datzelfde Google Display Netwerk. Het resultaat van deze campagne was een grote stijging in verkeer naar de website en concrete conversie naar de vestiging in Kerkrade.