NIEUWE SAMENWERKING: Kristall I.T. en Advance Communications

GELEEN, maart 2019 – Kristall I.T. en Advance Communications zijn een partnerschap aangegaan. Kristall I.T. is een IT-dienstverlener uit het Belgische Oudsbergen. Advance Communications is verantwoordelijk voor de re-branding van Kristall I.T.. 

De samenwerking tussen Kristall I.T. en Advance Communications startte een aantal maanden geleden. De re-branding van het bedrijf is inmiddels in gang gezet. Advance Communications draagt zorg voor het gehele proces: Van het ontwerpen van een nieuwe huisstijl tot het bouwen van een nieuwe website tot het design en drukwerk van leaflets en brochures. Ook de beletteringen op het pand en het wagenpark worden aangepast aan de nieuwe huisstijl. 

Inge Loos, namens Kristall I.T.: “We zijn erg tevreden met Advance Communications als partner op het gebied van marketing en communicatie. Zij hebben al meerdere keren hun toegevoegde waarde bewezen en wij kijken uit naar meer mooie projecten in de toekomst.” Evert Hoiting van Advance Communications vult aan: “We zijn trots om Kristall I.T. aan ons klantenportfolio toe te mogen voegen. In het vraagstuk dat zij bij ons neer hebben gelegd, komen alle disciplines aan bod. Doordat wij de verschillende specialismen onder één dak hebben, kunnen we snel onderling schakelen.”


Over Kristall I.T.
Kristall I.T. biedt diverse diensten in de IT om hun klanten te verzorgen en ontzorgen. Zij kunnen ingeschakeld worden voor alle vragen en problemen op het gebied van infra, datacenters en managed services zoals werken in de cloud. Kristall I.T. staat voor een transparante samenwerking en open communicatie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de website: https://www.kristallit.be/