Missie & visie

Wij zijn enthousiast, pro-actief en resultaatgericht. De inzet is een langdurige relatie met opdrachtgevers. Met een duidelijke missie en visie bouwen wij samen met jou jouw merk uit tot een succesverhaal!

Missie

De missie van Advance Communications is om met een goed concept, een gefundeerde strategie en een aansprekend design in combinatie met de inzet van de meest relevante communicatiemiddelen de ondernemers- en communicatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers te behalen. Dit met als resultaat dat onze opdrachtgevers commercieel nog succesvoller zijn en hiermee verkoopcijfers, marktaandeel en naamsbekendheid verder worden vergroot.

Visie

Ieder merk is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Daarom dat wij bij iedere opdracht verder kijken dan de vraag die ons gesteld wordt. Wat maakt jouw organisatie of merk nou anders dan anderen? Wat is jouw onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie? En welke unique selling points bezit jouw organisatie? Pas wanneer deze vragen zijn beantwoord, kunnen we een passend advies uitbrengen. Effectieve communicatie, waarbij het resultaat centraal staat. Daar staan wij voor!