design

creatief concept

creatief concept

Geen impact zonder kloppend en werkend creatief concept. Jouw campagne of communicatie kan niet slagen zonder een overkoepelende, visuele kapstok waaraan we je boodschap kunnen ophangen. We gaan op zoek naar het gouden kompas. Zo maken we je doelgroepen eenvoudig wegwijs in je verhaal. Daarbij denken we buiten de kaders. Het resultaat? Een creatief concept dat activeert.

Wil jij ook een concept dat aantrekt? Dat hoge ogen gooit? Dat dachten we al.

creatief concept

daarom advacom

Het ontwikkelen van een ijzersterk concept is het beginpunt van een campagne. Bij Advacom broeit niemand alleen op een concept. Het is altijd teamwork van meerdere expertises die vanuit verschillende invalshoeken op zoek gaan naar haakjes. Haakjes die samen een kapstok vormen. Soms zit dat in een eigenschap. Soms in het product of de dienst. Soms in een woord of de naam.

Prikkel jij ons met de volgende uitdaging?

Wanneer is deze uitdaging geslaagd? Als we voor jou een ultiem concept op poten hebben gezet. Gericht op jouw doelstellingen. Waar alle details van kloppen, waar een kloppende gedachte achter zit. Een gedachte die matcht bij jouw strategie. En je doelgroepen laat smachten naar meer.

Drie lijnen