audio-visueel

livestreaming

livestreaming

COVID-19. De wereld op zijn kop. Oude business- en verdienmodellen staan onder druk. Op de koffie bij een klant is verleden tijd. Tijd om ‘nieuwe’ wegen te bewandelen om contact te zoeken en te houden met je (potentiële) doelgroepen: livestreaming. Het begrip van nu? Zeker! Een effectieve manier om online je doelgroepen te verbinden en te activeren.

livestreaming

daarom advacom

Livestreaming betekent niet het inpluggen van een paar stekkers en draaien maar. Althans, niet bij ons. Samen bepalen we het doel. De boodschap. Het platform. En de manier waarop we dit het beste kunnen realiseren en faciliteren. Niemand wordt enthousiast van een simpel beeld. Daarom zorgen wij dus ook voor aankleding en graphics van de stream. Waar nodig vliegen we extra troepen in. Want ook met de juiste technisch willen we impact maken.

Gaan wij samen live?

Een krachtig partnership met livestream specialisten maakt ons livestream plaatje compleet. En hebben we alles in huis om jouw online evenement optimaal te faciliteren. De ideale mix van strategie en design tot techniek en live regie.

Drie lijnen