Design

Laat je merk opvallen! Grafische vormgeving is zoveel meer dan alleen een mooi “plaatje”. Jouw boodschap moet met name je doelgroep aanspreken. Advance Communications zorgt ervoor dat jij de juiste mensen bereikt. Wij realiseren complete campagnes, van idee tot uitwerking. Van logo tot huisstijl en van responsive website tot social media campagnes. Dit doen wij zowel online als offline. Wij denken graag met je mee. Durf anders te zijn!

Oranje traploperSpecial printwork

Oranje traploper

De speelstad Utrecht laat bezoekers van Utrecht Centraal letterlijk en figuurlijk warmlopen voor het EK Vrouwen 2017. Reizigers worden in aanloop naar het toernooi uitgedaagd om een speciale oranje loper te betreden.

Lees meer
BrochureBrochures

Brochure

Vanuit Payroll Totaal ontvingen wij de vraag om een brochure te ontwerpen, in lijn met de nieuwe huisstijl. Wij ontwikkelden een prachtige uitgave voorzien van zelfgemaakte fotografie.

Lees meer
WebsiteWebsite

Website

Nadat wij de huisstijl van Payroll Totaal hebben vernieuwd, hebben wij ook de website qua design aangepast. De nieuwe stijl diende namelijk doorgetrokken te worden in alle communicatiemiddelen.

Lees meer
LogoCorporate identity

Logo

Payroll Totaal stelde ons de vraag om kritisch naar hun huisstijl te kijken. Deze was op dat moment verouderd en aan vernieuwing toe. Wij besloten een redesign van de huisstijl te adviseren.

Lees meer
Premiere BarcoEvents

Premiere Barco

Voor de premiere van Barco Escape in Tilburg werden wij door de Euroscoop gevraagd een uitnodiging te ontwerpen en de PR te verzorgen.

Lees meer
MIDMCorporate photography

MIDM

Stichting Midden in de Maatschappij van Roda JC Kerkrade vroeg ons om een campagnebeeld te verzorgen dat de veelzijdigheid van de stichting laat zien.

Lees meer
Wedstrijdposters

Wedstrijdposters

“Wanneer speelt Roda JC Kerkrade dit weekend tegen Ajax?” Een vraag die vrijwel iedere week door supporters wordt gesteld. Wij verzorgden de wedstrijdposters voor het seizoen 2016/2017.

Lees meer
FotografieCorporate photography

Fotografie

Samen met de realisatie van een nieuwe website voor Thibor werd een aparte plek op de site ingeruimd voor het voorstellen van het eigen personeel. Wij realiseerden de fotografie hiervoor.

Lees meer
FotografieProduct photography

Fotografie

Technisch Handelsbureau Hellebeuk werkte al jaren met bestaande fotografie. Samen met de aanpassingen aan de website en de catalogus ontvingen wij de vraag om ook de fotografie te vernieuwen.

Lees meer
WebsiteWebsite

Website

Het Elisabeth Strouven Fonds heeft onlangs een naamsverandering ondergaan. Vanuit het Elisabeth Strouven Fonds kregen wij de vraag om een nieuw design te ontwikkelen voor de website.

Lees meer