Design

Laat je merk opvallen! Grafische vormgeving is zoveel meer dan alleen een mooi “plaatje”. Jouw boodschap moet met name je doelgroep aanspreken. Advance Communications zorgt ervoor dat jij de juiste mensen bereikt. Wij realiseren complete campagnes, van idee tot uitwerking. Van logo tot huisstijl en van responsive website tot social media campagnes. Dit doen wij zowel online als offline. Wij denken graag met je mee. Durf anders te zijn!

Premiere BarcoEvents

Premiere Barco

Voor de premiere van Barco Escape in Tilburg werden wij door de Euroscoop gevraagd een uitnodiging te ontwerpen en de PR te verzorgen.

Lees meer
MIDMCorporate photography

MIDM

Stichting Midden in de Maatschappij van Roda JC Kerkrade vroeg ons om een campagnebeeld te verzorgen dat de veelzijdigheid van de stichting laat zien.

Lees meer
Wedstrijdposters

Wedstrijdposters

“Wanneer speelt Roda JC Kerkrade dit weekend tegen Ajax?” Een vraag die vrijwel iedere week door supporters wordt gesteld. Wij verzorgden de wedstrijdposters voor het seizoen 2016/2017.

Lees meer
FotografieCorporate photography

Fotografie

Samen met de realisatie van een nieuwe website voor Thibor werd een aparte plek op de site ingeruimd voor het voorstellen van het eigen personeel. Wij realiseerden de fotografie hiervoor.

Lees meer
FotografieProduct photography

Fotografie

Technisch Handelsbureau Hellebeuk werkte al jaren met bestaande fotografie. Samen met de aanpassingen aan de website en de catalogus ontvingen wij de vraag om ook de fotografie te vernieuwen.

Lees meer
WebsiteWebsite

Website

Het Elisabeth Strouven Fonds heeft onlangs een naamsverandering ondergaan. Vanuit het Elisabeth Strouven Fonds kregen wij de vraag om een nieuw design te ontwikkelen voor de website.

Lees meer
FotografieProduct photography

Fotografie

Vanuit RODAC International kwam de vraag voor nieuwe beelden van de eigen producten. Dit als aanvulling op de beeldbank en gebruikt in onder meer de catalogus en verdere producten.

Lees meer
Vier het levenCampaigns

Vier het leven

Vier het leven is een campagne opgezet door Wouter Schmeitz. De moeder van Wouter is overleden aan kanker. Als eerbetoon en om geld te verzamelen neemt hij deel aan de marathon van New York.

Lees meer
Connectcollege.nlWebsite

Connectcollege.nl

Na het vernieuwen van de huisstijl van het Connect College kwam de vraag om dit ook door te trekken in de website. Grote uitdaging daarbij was om de diverse doelgroepen en leerrichtingen allen een eigen omgeving te geven.

Lees meer
AdvertentiesAds

Advertenties

Ten behoeve van de werving van nieuwe medewerkers ten behoeve van ProfCore kregen wij de vraag om een nieuw stramien personeelsadvertenties te maken. Dit in lijn met de gevoerde wervingscampagne.

Lees meer