Terugblik AC Connected #10 - donderdag 17 november 2016


Het avondje cinema stond dit keer centraal tijdens AC Connected #10. Euroscoop Maastricht was het decor. Jan Heemskerk, Daniël Godding en Rob Smeets de sprekers. Na een welkomstwoord door Evert Hoiting gaf Rob Smeets een toelichting op de door Advance Communications gevoerde campagne rondom de introductie van Barco Escape bij Euroscoop Maastricht en Tilburg. De trailer van Star Trek Beyond werd, in samenwerking met Paramount Pictures, omgebouwd tot een eigen Euroscoop promo- én bumpervideo. Deze werd ingezet tijdens een gerichte online marketing campagne. Middels Youtube advertising, retargeting en Google Adwords werden zéér mooie resultaten geboekt, met uiteindelijk volle zalen in zowel Maastricht als Tilburg tot gevolg.

Na Rob gaf Daniël Godding, locatiemanager van Euroscoop Maastricht, nog een korte toelichting over de Barco Escape techniek en werden de aanwezigen getracteerd op een spectaculaire demonstratie van het systeem. Enkele kreten die avond: "Wow", "mindblowing" en "je komt letterlijk ogen tekort!"

Vervolgens was het woord aan Jan Heemskerk. Na een introductie over zijn werkzaamheden kwam Jan met opvallende en treffende verschillen tussen mannen en vrouwen. "Vrouwen hebben mannen niet nodig, mannen vrouwen wel", "Mannen zijn lui" en "vrouwen zijn goede leugenaars", enkele stellingen die door Jan onderbouwd werden met (persoonlijke) anekdotes en citaten uit boeken die hij o.a. samen met Saskia Noort geschreven heeft. Een feest van herkenning. Daarnaast gaven zijn stellingen tijdens de borrel nog genoeg redenen om over na te praten.

Met dank aan Euroscoop Maastricht ontvingen alle aanwezigen nog een extra presentje in de vorm van 2 bioscoopbonnen voor een film naar keuze. Dat wordt natuurlijk een film in Barco Escape!

Aansluitend werden onder het genot van een lekker hapje en drankje bij Novo New Dining nieuwe verbindingen gelegd. Mede dankzij de aanwezigen, sprekers en locatie kunnen wij terugkijken op een geslaagde editie van AC Connected #10. Tot volgend jaar!

TERUGBLIK AC-CONNECTED#10


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#9


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#8


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#7


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#5


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#4


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#3


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#2


video

foto


TERUGBLIK AC-CONNECTED#1


video

foto